Pages

Subscribe:

05 Şubat 2012

Altınbaş yeni koleksiyonu 2012

health videos travel videos
Elmas demek, bayanlar için zarafet anlamını taşıyan lüks takılardan birisi demek. Türkiye`de takı denilince ilk akla gelen firmalardan biriside şüphesiz ki Altınbaş. Son koleksiyonundaki birbirinden kaliteli modeller, büyük ustalıkla ve işçilikle küpeler üzerine işlenmiş. Altın tabanlı küpeler üzerinde adeta dans eden mor, yeşil ve beyaz elmas taşlar büyüleyici bir güzelliği bayanlara sunuyor. Altınbaş eski elmas koleksiyonuna 2012 yılında son elmas küpe modellerini kattı.
Özel davetlerde, düğünlerde ve özel günlerde üzerinize giyeceğiniz şık abiyelerinizi ve elbiselerinizi daha etkili kılacak olan bu küpeler ile, tüm gözlerin üzerinizde olması hiçte zor değil. Bu şahane küpeler erkeklerin sevgililerine hediye almak isteyebileceği herhangi günlerde, veya sevgililer gününde eşsiz bir hediye olabilecek güzellikte. Göz alıcı ve büyüleyici güzelliğe sahip Altınbaş elmas küpe modellerinin Şubat 2012 tarihi itibariyle fiyatları ise, 2262 lira ve 5690 lira arasında değişiklik gösteriyor. Zaten çalışmaları görünce bu ücretlerin çokta fazla olmadığı kanısında olacağınıza eminiz.
Rengarenk elmasların altın ile harika uyumu ve hünerli ellerin uğraşları sonucu hazırlanmış olan Altınbaş yeni sezon elmas koleksiyonundaki, küpe modellerine sizlerle paylaşmış olduğumuz katalogdan bakabilirsiniz.   

Küçük kare elmas küpe.
Altınbaş çiçek şeklinde mor ve beyaz elmaslardan yapılmış küpe modeli.

Yeşil ve beyaz elmaslı çiçek şeklinde yaprakları olan küpe çeşidi.
Altınbaş beyaz elmastan damla küpe modeli. 






Altınbaş yeni koleksiyonundan bayanlara harika elmas küpeler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder