Pages

Subscribe:

05 Şubat 2012

Mavi Jeans 2012 ilkbahar ve yaz koleksiyonu

health videos travel videos
Mavi Avrupa modası ile aynı zamanlarda koleksiyonlarını tamamlayan ve sunan ender markalarımızdan birisi. Bu yüzden moda adına ülkemizin dünyaya açılan lider markalarından olmayı hakediyor. Bunu 2012 ilkbahar yaz koleksiyonu ile bir kez daha gösterdi. Mavi`nin reklam kampanyası katalog çekimleri Adam Senn, Aline Weber, Kendra Spears ve Jon K gibi ünlü modellerle gerçekleştirildi. Mavi yeni tasarımları ile yaza tam anlamıyla hazır olduğunu gösteriyor.
Oldukça renkli görüntülerin ortaya çıktığı çekimlerde, çiçek desenli elbiseler ve tişörtler, denim pantolonlar ve gömlekler baş rolde. Mavi Jeans 2012 koleksiyonunda en çok dikkati çeken renk mavi tonları. Beyaz ve diğer açık tonlardaki denim tasarımlar ise tamda yaza ve sıcaklara uygun renkler. Mavi kot üretiminde zaten dünyada kendini ispatlamış bir marka. Bir çok ünlü markanın yaz koleksiyonlarında bolca görmeye alıştığımız kot gömlekler ve kot pantolonlar, Mavi`nin yaz koleksiyonunda da en çok dikkat çeken ürünler. 
Ayrıca baharlık blazer ceketler, uzun kollu sweattshirtler, bermuda şortlar, omuzları açıkta bırakan bluzlar koleksiyonun ne kadar zengin olduğunu gösteriyor. Mavi Jeans tutkunu beyler ve bayanlar, 2012 ilkbahar - yaz koleksiyonundan resimlere aşağıdan bakabilirsiniz. 














Mavi 2012 yaz modasında yeni bay - bayan kot gömlek ve pantolon trendlerini en şekilde sunuyor."Resimler Mavi Jeans resmi sitesinden alınmıştır."Mavi Jeans 2012 ilkbahar yaz koleksiyonu ile sıcak havalara hazır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder