Pages

Subscribe:

05 Şubat 2012

En Yeni 2012 Dekolteli, Dar Kesim, Dantelli Gelinlik Modelleri

health videos travel videos
Dantelli gelinlik modelleri ve dar kesim dantelli gelinlik tasarımları yeni sezonda son moda gelinlikler olarak hazırlanmıştır. Yeni moda dantelli gelinlikler ve transparan dantelli, dekolteli gelinlik modelleri, gelin adayları için özel tasarlanmış modeller arasında yer almaktadır. Son moda dar kesim dekolteli gelinlikler ve boyundan askılı transparan gelinlik örnekleri de gelin adaylarının vazgeçilmez moda gelinlikleri olarak, gelinlik kataloglarında yer alıyor. Yeni moda gelinlikler 2012 modası, ve moda evi son trend gelinlikleri de bu yılın moda gelinlikleri olarak çok konuşulacak gelinlikleri olacaktır. Dar kesim kuyruklu gelinlik modelleri, ve dantel duvaklı gelinlikler de en çok tercih edilen gelinliklerden olduğu gözden kaçmıyor. Bacak dekolteli transparan gelinlikler dantel tasarımları ile daha da çekici hale getirilmektedir. Gizemli dantel gelinlikler ise saflığın ve temizliğin bir simgesi dir. Krem rengi gelinlik modelleri de vazgeçilmez renkleri uğurlu sayanlar için, krem rengi gelinlik modelleri çok özel tasarımlar olarak, 2012 gelinlik kataloglarında yer alıyor..


Dar kesim dantelli gelinlik modelleri artık moda haline geldi ama dekolteli gelinlikler ve  askılı  dantelli gelinlik tasarımları , gelin adaylarının vazgeçilmez gelinlik örnekleri olsa gerek.  

Dantel bolerolu gelinlik modelleri, straplez ve göğüs dekoklteli dantelli gelinlik modelleri de bu yılın en trend gelinlik modelleri arasında yer almaktadır
Dantelli dar kesim gelinlik modelleri bu yılın modası gelinlikleri olarak, gelinlik modaevlerinde  gelin adaylarına  hazırlanan  yeni model gelinlikleri sunmaya hazırlanmıştır. Dantel duvakları da dantelli gelinliklere de ayrı bir hava katmış.
Transparan dekolteli gelinlik modelinde bacak dekolteleri ve katkat eteği ile son moda gelinlik modelini  bizlere yansıtmış.  Beyaz transparan gelinlik modelleri de yine dantel tasarımı ve dantel, tül etekleri ile göz kamaştırıyor.

Swarovski taşlarla gelinlik bedenine değeri biçilemeyen kalite ve çok hoş bir model katan  pırlanta taşlar ,  bu gelinliğe  göz kamaştıracak kadar muhteşem bir değer katmış

Askılı saten gelinlik modeli, drapeli beden modeli ile bu yılın son moda gelinliklerini gelin adaylarına  tanıtmayı  böylelikle  paylaşmış bulunuyoruz.

Transparan gelinlikler ve dantelli transparan, dekoteli gelinlikler bu senenin en son modası gelinlik modelleri arasında yer almaktadır. Eteği drapeli kabarık gelinlik modelleri de genç kızların hayallerini süsleyen yeni model gelinlikler dir. Boyundan askılı transparan gelinlikler dantel ağırlıklı ve beyaz saten gelinlik tasarımları olarak günümüzün modasını yansıtmaya yeter.
Dekolteli, Dar Kesim, Dantelli Gelinlik Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder