Pages

Subscribe:

05 Şubat 2012

LCW 2012 tunik modelleri ve yeni fiyatları

health videos travel videos
Tunikler kilo ve boy farketmeden her yaş bayanın tercih edebileceği tipte giysilerdir. Bir pantolon üzerine veya şık bir tayt üzerine oldukça iyi yakışan ve iyi bir kombin oluşturan tunikler, bu senede bayanların giyimlerini süslüyor. LC Waikiki son bayan koleksiyonlarında sade renk tonlarında tunikleri tercih eden bayanların oldukça hoşuna gidebilecek tarzda modeller yer alıyor. Ayrıca daha çok genç bayanların hoşuna gidebilecek parıltılı modellerde yer almakta. Üstelik LCW`nın bir çok firmaya göre fiyat konusunda oldukça avantajlı olduğunu hatırlatalım.
Daha çok gömlek tipi tuniklerin yer aldığı tasarımlarda, en dikkat çekici detaylar düğmeler, kuşaklar ve ipler. Sade renklerin yanı sıra çiçek desenli ve ekose tarzında kareli ve çizgili tuniklerde koleksiyonda yer almakta. Yine düz tasarımlarda modellerin dışında, daha hareketli ve gösterişli tunikleri tercih eden bayanlara pileli ve belden kuşaklı veya ipli çeşitler sunuluyor. 
Fiyatları resimlerin üzerinden inceleyebileceğiniz bir kataloğu siz ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. Düz ve kapalı yakaları olan modeller dışında, biraz daha açık ve "V" yakalı modellerin yer aldığı LCW tunik modelleri, 24,90 TL ile 39,90 TL arasında satılıyor. LCW mağazalarında Xside marka tuniklerde reyonları süslüyor. Ayrıca bazı yeni modellerin kampanyalar ve indirimli fiyatlar dahilinde satıldığınıda bayanlara hatırlatalım.  Belden ipli koyu yeşil tunik.
Koyu mavi düz renk düğmeli LCW tunik çeşidi.
Camel rengi düğmeli gömlek tipi tunik.
Çok açık yeşil üzeri çiçek baskılı tunik.
Belden kuşa detaylı yan çizgili karışık renk LCW tunik.
Kırmızı çizgili ekose tunik.
Askeri yeşil LCW bayan son moda tunik.
Mor üzeri krem ve mavi renklerde ekose tipi tunik.
Pileli üstten düğmeli koyu renk tunik.
LCW koyu pembe düğmeli tunik modeli.LCW`nın 2012 koleksiyonundan son tunik modelleri ve fiyatları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder