Pages

Subscribe:

05 Şubat 2012

Nike Mogan 3 Erkek Ayakkabı Modelleri

health videos travel videos
Bu yıla yepyeni ayakkabı modelleri ile hızlı giriş yapan Nike, özel koleksiyonlarından Nikeid koleksiyonuna erkekler için yepyeni bir spor ayakkabı modeli daha kattı. Biliyorsunuz ki Nike ID koleksiyonlarındaki customise ayrıntısı olan ayakkabılarda, kendi sevdiğiniz renklerden ayakkabı oluşturabilir ve sipariş verebilirsiniz. Mogan 3 modellerinde de bunu yapabilirsiniz. Yani özelleştirilebilir bir görünümün yanında performansıda, istekleriniz doğrultusunda sağlayabilme imkanına sahipsiniz. 
Üretiminde oldukça dayanıklı malzemeler kullanıldığı için, esnekliğine rağmen ne yaparsanız yapın (Hoplayın, zıplayın, koşun) yırtılmaz. Duyarlı yastıklama sayesinde oldukça kaliteli bir malzemeye sahiptir. İç veya dış mekanlarda kullanmanız için tasarlanan bu esnek ayakkabılar tercih edilebilir olan iki farklı topuk çekişi ve düşük veya yüksek topuk takviyesi sayesinde en hassas alanlarda bile sağlamlığı garantiliyor. Ayrıca renk seçenekleri ve desenleri ile sizlere farklı siluetleri sunuyor. 
Hafiflik ve yola duyarlı olan süper yastıklama sistemi, inanılmaz derecede inceliği sayesinde yüksek konfor, Nike Zoom teknolojisi ile optimum hissi ve yürürken yada koşarken yapmış olduğunuz agresif manevralara karşı dengede kalmak için ayakların yeri basmasını sağlaması en önemli teknolojik özellikleri. Ayrıca ön tarafta bulunan ayak kayışı ise, spor yaparken veya koşarken ayaklarınızın yere sabit şekilde basmasını sağlar. Nike Mogan 3 modellerinin fiyatları ise 90 Euro. 
Nike düz beyaz üzerine siyah logolu Mogan 3 modeli.
Nike Borda ve Lacivert Mogan 3.
Nike kırmızı logolu ve kırmızı ipli Mogan 3.
Nike düz siyah Mogan 3 modeli.
Nike gri üzerine turuncu şeritli Mogan 3 modeli.
Nike yeşil ipli ve turuncu logolu gri Mogan 3.Nike, yeni sezon koleksiyonlarındaki son ayakkabı çeşitleri ile spor ayakkabı modasında söz sahibi olmaya devam ediyor. Nike Mogan 3 Erkek Ayakkabı Modelleri ve Özellikleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder